top of page

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa Helsingissä - Tervetuloa mukaan vaalitiimiini! 

Seuraavalla vaalikaudella poliittisen päätöksenteon keskiössä ovat Suomen ulkoinen ja sisäinen turvallisuus sekä suomalaisten hyvinvointi.
Kansallista etua, omavaraisuutta ja huoltovarmuutta sekä kotimaista teollisuutta priorisoiva sinivalkoinen siirtymä on tarpeen työpaikkojen turvaamiseksi ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Työstä on saatava palkkaa, jolla ihminen tulee toimeen samalla, kun hyvinvointiyhteiskuntaa rapauttavia kannustinloukkuja tulee purkaa.
Elämisen, kuten ruoan, bensan ja energian hintojen on pysyttävä kurissa.

Osana globaalia maailmaa ja Eurooppaa Suomen on toimittava kansalaisten edusta ja tarpeista huolehtien. Valtion ylivelkaantuminen on pysäytettävä.

 

 

Olen Teija Makkonen, 40-vuotias helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu ja Uudenmaan maakuntavaltuutettu. Olen jäsenenä kulttuuri-ja vapaa-ajan lautakunnassa sekä Helsingin Sataman hallituksessa. Työskentelen eduskunnassa kansanedustajan avustajana sekä avustajien luottamusmiehenä. Ennen työtäni eduskunnassa toimin puolustusvoimissa virkamiehenä yli 10 vuoden vuoden ajan.

Olen koulutukseltani sotatieteiden maisteri (strategia ja johtaminen), liiketoiminnan kehittämisen

​tradenomi (ylempi AMK) sekä hallintotieteiden kandidaatti (julkisoikeus).

Kolmen lapsen äitinä olen erityisen kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnista sekä tulevaisuudesta. Toimin helsinkiläisen peruskoulun johtokunnassa kolmatta kautta, ja pääsen myös seuraamaan lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa keskustelua lähietäisyydeltä. Julkis- sekä kunnallishallinnollisen taustan lisäksi minulla on kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä, hallitus- ja strategiatyöskentelystä sekä myös yrittäjänä toimimisesta.​

Lisätietoa & CV

Blogi "Perussuomalaisten Helsingin piiri nimesi ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat" https://www.teijamakkonen.fi/post/eduskuntavaalit-2023

EDUSKUNTAVAALIT JÄRJESTETÄÄN 2.4.2023

 

Hakusanat, Eduskuntazvaalit 2023 ehdokkaat, Eduskuntavaalit 2023 ehdokasasettelu, Perussuomalaisten ehdokkaat, PS Helsinki, Helsingin piiri, Helsinki ehdokkaat eduskuntavaalit, Helsingin ehdokkaat, paras ehdokas, persut

Perussuomalaiset_persut_Teija Makkonen_PS
bottom of page