top of page
  • Writer's pictureTeija Makkonen

Siltamäen liikuntapuiston ulkosali testissä 8.8.22

Sali sijaitsee liikunapuiston perällä frisbeegolfradan takana. Jos autolla kurvaa paikalle, voi hetken olla hukassa, mistä salin löytää. Salille ei ole varsinaista ”kulkureittiä” liikuntapuiston parkkialueen suunnalta.


Suorin reitti kartallakin menee läpi kiekkojen lentävän radan, jollei tajua lähteä kiertämään joenvartta pitkin paikalle. Sijainti on kuitenkin ideaali joenvartta pitkin ulkoilevien kannalta.


Sali on perustasoinen, ja liikuntapuiston ”tasoon” nähden ehkä hieman alivarusteltu. Laitteita voisi olla monipuolisemmin, niin kävijöitä olisi varmasti enemmän.

Salin alusta on sekoitus hiekkaa ja kulunutta nurmikkoa. Paikan opastetaulua ei ole.


Salilta löytyy Davidin säädettävät ulkokuntoiluvälineet: jalkakyykky, penkkipunnerrus, vinopenkkipunnerrus, etupunnerrus, vaakasoutu, selkäpenkki, vatsapenkki sekä dippiteline. Lisäksi on vanhahkot riipuntatikkaat, puinen tukkipatteri ja puinen vatsalaudat.


Salille on esteetön kulku, mutta ei kovin helppo maasto nurmikkokentän läpi, tai sitten kulku pitää suorittaa kiertäen pidempää reittiä hiekkatietä pitkin. Jos aluetta ei tunne, voi tämä olla kuitenkin hankalaa.


Liikuntapuisto on muuten hyvätasoinen. Sieltä löytyy erilaisia harrastettavia lajeja kiitettävästi, kuten jalkapallo, beach-volley, sähly, pikajuoksu,  pituushyppy, tennis, ja padel (yksityinen?) sekä talvisin luistelu, jääkiekko, hiihto.


Kesäisin alueella on myös kioski-toimintaa.


Arvio salista ⭐️⭐️⭐️


Linkki salin palvelukarttaan:


Liikuntapuiston linkki palvelukartassa:
Comments


bottom of page