top of page

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2.4.2023 Helsingissä - Tervetuloa mukaan vaalitiimiin!

Seuraavalla vaalikaudella poliittisen päätöksenteon keskiössä ovat Suomen ulkoinen ja sisäinen turvallisuus sekä suomalaisten hyvinvointi.
Kansallista etua, omavaraisuutta ja huoltovarmuutta sekä kotimaista teollisuutta priorisoiva sinivalkoinen siirtymä on tarpeen työpaikkojen turvaamiseksi ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Työstä on saatava palkkaa, jolla ihminen tulee toimeen samalla, kun hyvinvointiyhteiskuntaa rapauttavia kannustinloukkuja tulee purkaa.
Elämisen, kuten ruoan, bensan ja energian hintojen on pysyttävä kurissa.

Osana globaalia maailmaa ja Eurooppaa Suomen on toimittava kansalaisten edusta ja tarpeista huolehtien. Valtion ylivelkaantuminen on pysäytettävä.

VAALITIIMI

Täytä yhteystietosi ja kerro lyhyesti miten haluaisit olla mukana (esim. jakaa esitteitä, osallistua tapahtumiin, viestintään, tapahtumasuunnitteluun, kerätä lahjoituksia, sparrata yms.) niin vaalipäällikkoni on yhteydessä sinuun. Kyllä, ilmoittaudun mukaan Teija Makkosen vaalitiimiin >>>

TUE KAMPANJAA LAHJOITUKSELLA

Tukiyhdistys Teija Makkonen järjestää pienkeräyksen vaalikampanjan kulujen kattamiseen - voit lahjoittaa perinteisellä tilisiirrolla tai MobilePay:lla tukiyhdistykselle. Lisätietoa Teija Makkosen vaalikampanjan tukemisesta >>>

SOME

 1. tykkää ja seuraa somessa
  Facebook​​
  Instagram
  Twitter

 2. kutsu kavereita tykkäämään

 3. kerro kaverille kampanjastani

 4. lue ja jaa postauksiani ja blogikirjoituksiani

 5. toisto... toisto... toisto...

bottom of page