Teija Makkonen - Satsaus turvalliseen tulevaisuuteen

Teija Makkonen Kuntavaalit PS Helsinki Ä

Olen 38-vuotias kolmen lapsen äiti Helsingistä. Ennen työtäni Eduskunnassa toimin Puolustusvoimissa virkamiehenä yli 10 vuoden ajan. Olen kouluttautunut kahdella eri hallinnonalalla sekä myös yritysmaailman puolella. 

Kolmen lapsen äitinä olen erityisen kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Toimin helsinkiläisen ala-asteen johtokunnan puheenjohtajana ja pääsen siten seuraamaan lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa keskustelua lähietäisyydeltä.

 

Julkis- sekä kunnallishallinnollisen taustan lisäksi minulla on koulutusta liiketoiminnan kehittämisestä ja hallitustyöskentelystä sekä myös omakohtaista kokemusta yrittäjänä toimimisesta.​

 

Koulutukseltani olen sotatieteiden maisteri, hallintotieteiden kandidaatti ja liiketoiminnan kehittämisen tradenomi (ylempi AMK).

 

Tällä hetkellä työskentelen kansanedustajan avustajana sekä luottamusmiehenä eduskunnassa.

 

Olen ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon Kuntavaaleissa - Tervetuloa mukaan kampanjaani!

Lisätietoa Tukiyhdistys Teija Makkonen toiminnasta täällä>
 

Lataa Teija Makkonen 436 vaaliesite täällä>

Perussuomalainen Helsinki juontaa voimansa suomalaisuudesta

Perussuomalaisessa Helsingissä kaupungissa on tilaa autoille, julkiselle liikenteelle, kävelijöille ja pyöräilijöille.

 

Perussuomalaisessa Helsingissä Malmin lentokenttä, kaupungin virkistysalueet ja arvokkaat viheralueet (kuten Keskuspuisto) säilyvät rakentamattomina ja hoidettuina. Harrastustoiminnalle ja liikkumiselle jätetään tilaa. Kaikkein urbaaneinkin helsinkiläinen tarvitsee tilaa hengittää.

 

Perussuomalaisessa Helsingissä kaupunkia rakennetaan tehokkaasti ja ylöspäin.

 

Perussuomalaisessa Helsingissä kaupungin elämän synnyttävät kaupunkilaiset. Helsingin alueet ovat keskenään erilaisia ja tämän erilaisuuden tulee näkyä myös kaupungin palvelutarjonnassa. Kaupunkisuunnittelulla voidaan vaikuttaa alueiden eriarvoisuuteen ja turvallisuuteen.

 

Perussuomalaisessa Helsingissä yrittäjät ja yritykset luovat työpaikkoja. Yritystoiminnan edellytyksiä ja ideoita tuetaan.

 

Kaupungin häpeäpilkkuja ovat niin homekoulut- ja päiväkodit kuin leipäjonot ja asunnottomat. Perussuomalaisen Helsingin tehtävänä on kaupunkilaisten hyvinvoinnin turvaaminen.

 

Perussuomalainen Helsinki on maailman turvallisin pääkaupunki. 

Ääni minulle on satsaus turvalliseen tulevaisuuteen!

Tervetuloa mukaan! Lisätietoa täällä>

Lataa vaaliesitteeni tästä >

Vaaliesite Teija Makkonen 436 Sotatietei

#Kuntavaalit #Perussuomalaiset #Helsinki #Kuntavaaliehdokas #suomalaisuus #turvallisuus

Perussuomalaiset_persut_Teija Makkonen_PS