Teija Makkonen Perussuomalaiset Helsinki

Olen ehdolla Kuntavaaleissa 2021 PS Helsinki

Olen 37-vuotias kolmen lapsen äiti Helsingistä. Ennen työtäni Eduskunnassa toimin Puolustusvoimissa virkamiehenä yli 10 vuoden ajan. Olen kouluttautunut kahdella eri hallinnonalalla (sota- ja hallintotiede) sekä myös yritysmaailman puolella (liiketoiminnan kehittäminen ja hallitusammattilainen). 

Kolmen lapsen äitinä olen erityisen kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Toimin helsinkiläisen ala-asteen johtokunnan puheenjohtajana ja pääsen siten seuraamaan lapsiin ja nuoriin kohdistuvaa keskustelua lähietäisyydeltä.

 

Julkis- sekä kunnallishallinnollisen taustan lisäksi minulla on koulutusta liiketoiminnan kehittämisestä ja hallitustyöskentelystä sekä myös omakohtaista kokemusta yrittäjänä toimimisesta.​

 

Koulutukseltani olen sotatieteiden maisteri, hallintotieteiden kandidaatti ja viittä vaille valmis liiketoiminnan kehittämisen tradenomi (ylempi AMK).

 

Tällä hetkellä työskentelen kansanedustajan avustajana sekä luottamusmiehenä eduskunnassa.

 

Olen ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon Kuntavaaleissa keväällä 2021

Tervetuloa mukaan kampanjaani!

Lisätietoa täällä>

Perussuomalaisessa Helsingissä (myös keskustassa) voi liikkua niin omalla autolla, julkista tai kevyttä liikennettä käyttäen.

Perussuomalaisessa Helsingissä Malmin lentokenttä, kaupungin virkistysalueet ja arvokkaat viheralueet (kuten keskuspuisto) säilyvät rakentamattomina. Harrastustoiminnalle ja liikkumiselle jätetään tilaa. Kaikkein urbaaneinkin helsinkiläinen tarvitsee tilaa hengittää.

Perussuomalaisessa Helsingissä kaupunkia rakennetaan tehokkaasti ja mieluummin ylöspäin.

 

Perussuomalainen Helsinki on mukana maailman muutoksessa. Yritykset ja yrittäjät luovat kaupungin työpaikat. Innovointia ja uusia ideoita tuetaan.

 

Perussuomalaisessa Helsingissä kaupungin elämän synnyttävät kaupunkilaiset. Helsingin alueet ovat keskenään erilaisia ja tämän erilaisuuden tulee näkyä myös kaupungin palvelutarjonnassa. Kaupunkisuunnittelulla voidaan vaikuttaa alueiden eriarvoisuuteen ja turvallisuuteen.

Kaupungin häpeäpilkkuja ovat niin homekoulut- ja päiväkodit kuin leipäjonot ja asunnottomat. Perussuomalaisen Helsingin tehtävänä on kaupunkilaisten hyvinvoinnin ja elämisen edellytysten turvaaminen.

 

Perussuomalainen Helsinki on maailman turvallisin pääkaupunki.

 

Ääni minulle on ääni Perussuomalaiselle Helsingille!

Perussuomalainen Helsinki juontaa voimansa suomalaisuudesta

#Kuntavaalit #Perussuomalaiset #Helsinki #Kuntavaaliehdokas

Tervetuloa mukaan! Lisätietoa täällä>