top of page
  • Writer's pictureTeija Makkonen

Uimastadionin kuntoradan ulkosalit 1/2 ja 2/2 testissä (Pohjoinen stadionintie) 29.9.2021

Helsingistä löytyy tarkemman selvittelyni jälkeen varsinaisia kuntosaleja, jotka ovat isoja kokonaisuuksia ja missä välineitä on useampia vain noin 25 kpl.


Näiden lisäksi Helsingissä on tuhansia yksittäisiä kuntovälineitä noin 179 eri pisteessä. Oma projekti myös hiukan laajeni, koska aion kiertää kaikki nämä pisteet läpi treenin merkeissä 💪🏽


Uimastadionin kuntoradan 1/2 ulkosalilla oli useampia treenivälineitä. Ei tosin kovin monipuolisesti. Toinen treenipiste sisälsi vain perinteisen tukkipatterin/ kuntoiluvälineen.


Tukkipattereita ei enää turvallisuussyistä rakenneta uusia, mutta onneksi vanhoja ei ole kuitenkaan poistettu käytöstä, koska tänäänkin tukkipatterilla riitti treenaajia.


Monipuolisempaan treeniin kaipaisin itse lisää vaihtoehtoja laitteisiin. Uimastadionin kuntoradan 1/2 ulkosali oli kuitenkin perushyvä ja laitteet hyvässä kunnossa.


Salilta löytyi myös isompia kiviä, joista sai hyvin lisäpainoa kyykkyihin ja selkä/vatsaliikkeisiin. Näitä ”lisäpainoja” kaipaa kyllä joka ulkosalilla 🪨


Salin 2/2 opastetaulu oli töhritty 👎🏽


Helsingin palvelukartalta löytyy ulkosalien sijainnit sekä myös tiedot, mitä laitteita ko. paikasta löytyy. Palvelu on hiukan kankea mutta tyhjää parempi.

Comments


bottom of page