top of page
  • Writer's pictureTeija Makkonen

Paloheinän ulkokuntovälineet testissä 4.10.2021

Eilen upeassa syysilmassa testaamassa Paloheinän ulkokuntolaitteita. 🍁🍂☀️


Paloheinä on ulkokuntoilijan paratiisi. Sieltä löytyy useita ulkokuntosalilaitteita eri kohdista sekä myös hienot kuntoportaat (253 porrasta). Portaiden vieressä tietenkin mäki, jossa on hyvä vetää ylämäkivetoja, jos portaiden kipuaminen alkaa kyllästyttämään. 👟🏃🏽‍♀️🏃🏽


Palvelukartta tunnistaa alueelta kolme ulkokuntoilupistettä. Parkkialueen vieressä löytyy leikkipuiston vierestä (iso plussa lapsiperheille) suurikokoinen ulkosali, jossa on useita painopakallisia ulkokuntoiluvälineitä, sekä räkki, jossa eri korkuisia leuanveto-/riipuntatankoja.


Voimaköydet puuttuvat kuitenkin täältäkin, jota olisivat hyvä lisä salin varusteluun, koska tilaa niille löytyisi. Olen laittanut kaupungin liikuntapuolelle kyselyn voimaköysien lisäämisestä. 🪢


Kuntoportaiden yläpäässä on viiden tukin tukkipatteristo, ja portaiden alapäässä muutama ulkosalilaite ja leuaunvetotankoja.


Lisäksi viereisellä nurmikkoalueella on muutama Gritbirdin ulkokuntoilulaitetta. Etenkin ”gritree” lisää ulkosaleilla treenin monipuolisuutta. Vastuksena toimii käyttäjän oma paino, joten liikkeet ovat turvallisia ja tehokkaita suorittaa. Moni tuntee ehkä TRX-harjoittelun, jossa idea sama.


Muutama ulkosali/kuntoilupiste löytyy vielä Paloheinän alueelta, jotka jäivät ensi kertaan testattavaksi 💪🏽😄


Nyt testatut Paloheinän ulkosalien sijainnit ja lisätietoa löydät linkistä 🗺

Comments


bottom of page